HACCP CAC/RCP 1-1969, Rev. 4.2003

BE FASTER IN RUN FOR HEALTH

FARMA PRIRODNIH VITAMINA

FARMA PRIRODNIH VITAMINA

Attention: open in a new window. PDFPrint

There are no translations available.

40 godina sa vama

1977. godine, Fabrika Aditiva u Paraćinu, je primenom specifičnog postupka proizvodnje, iz kvaščevog mleka kao osnovne sirovine, dobila prah odgorčenog inaktivisanog pivskog kvasca i ponudila ga trzistu pod trgovinskim imenom Belvit-S.
1980. godina, oznacava početak proizvodnje tabletiranog pivskog kvasca,obogaćenog vitaminima i mineralima,koji se na tržištu pojavljuje pod nazivom belvitin®
1990. godine u saradnji sa eminentnim stručnjacima za veterinarsku medicinu, pokreće se program tabletiranih vitaminskih preparata na bazi pivskog kvasca, pod nazivom Vita Pet.
1993. godine na bazi sopstvenih istraživanja i receptura na tržištu se pojavljuje kakao napitak, namenjen, prvenstveno, deci, pod imenom, FEROLADA.
2009.godine, kupovinom opreme fabrike, tehnološkog znanja ("know-how"), kao i prava i licence za proizvodni program,
BELVITIN DOO postaje vlasnik i nastavlja proizvodnju belvitin®-a, BelvitS-a, Vita-Pet-a, FEROLADE
Novim asortimanom, novim - blister pakovanjem i novom ambalazom, BELVITIN DOO nastavlja da osavremenjuje ponudu belvitina i Belvita,na nasem i inostranom tržištu i uspešno nalazi put ka svojim potrošačima, sa porukom U TRCI ZA ZDRAVLJE BUDITE BRŽI
belvitin® je danas paleta tabletiranih proizvoda na bazi inaktivisanog pivskog kvasca, dodatno obogaćena vitaminima i mineralima.

 

BELVIT W

There are no translations available.

Belvit WBelvit W-AMINO - visoko-proteinski napitak za brzu i definisanu izgradnju mišićnog tkiva. Prvenstveno je namenjen sportistima i rekreativcima sa povećanom potrebom proteinskog unosa. Ne sadrži hemijske dodatke i nema nuspojava

Read more: BELVIT W

   

BELVIT F

There are no translations available.

Belvit FBelvit F – FITOESTROGEN SOJA - granulirani napitak - prirodni fitoestrogen, otklanja hormonski disbalans, tegobe menopauze, štiti od osteoporoze, kardiovaskularnih i kancerogenih faktora. Prvenstveno namenjen ženskoj populaciji.

Read more: BELVIT F

   
There are no translations available.

belvitin Tablete

belvitin® - paleta dijetetskih, proteinskih proizvoda. Tabletiran suvi inaktivisani pivski kvasac obogacen vitaminima i mineralima, pakovan u pvc kutijama od po 80 komada ili u blister pakovanju od po 30 tableta. Moze se nabaviti u svim bolje snabdevenim apotekama.

 Belvitin Tablete

   

Making Tablets Services

We offer to make tablets for You. Kilian1

 

Read more: Making Tablets Services

   
There are no translations available.

    Potpuno prirodno