HACCP CAC/RCP 1-1969, Rev. 4.2003

U TRCI ZA ZDRAVLJE BUDITE BRŽI

FARMA PRIRODNIH VITAMINA

Granulirani proizvodi

Granulirani proizvodiBelvit –paleta dijetetskih,proteinskih proizvoda, riznica vitamina I minerala na bazi granula suvog inaktivisanog pivskog kvasca, zitarica, surutke, belanca u prahu ,pakovanih u doznama od po 150 gr, a može se nabaviti u svim bolje snabdevenim apotekama.

FEROLADA- kakao napitak obogacen gvozdjem, sa aromom cokolade ili jagode, pakovan u doznama od po 300gr,a moze se nabaviti u svim bolje snabdevenim apotekama.

 

BELVIT S

Belvit SBelvit S – dijetetski suplement - granulirani napitak od suvog, inaktivisanog pivskog kvasca,ima značajnu ulogu u dijetoterapiji mnogih bolesti: dijebetesa, anemija, kože, nervnog i lokomotornog sistema. Preporučuje se kao prirodni regulator holesterola i triglicerida.

 

Opširnije: BELVIT S

 

BELVIT F

Belvit FBelvit F – FITOESTROGEN SOJA - granulirani napitak - prirodni fitoestrogen, otklanja hormonski disbalans, tegobe menopauze, štiti od osteoporoze, kardiovaskularnih i kancerogenih faktora. Prvenstveno namenjen ženskoj populaciji.

Opširnije: BELVIT F

   

BELVIT H

Belvit HBelvit H - HOLESTEROL BALANS - granulirani napitak, opravdano se naziva "čistačem krvnih sudova" jer pospešuje razgradnju masti, ubrzava metabolizam, balansira odnos HDL i LDL-a, snižava vrednosti holesterola, krvnog pritiska i utiče na vitalnost kardiovaskularnog i moždanog tkiva. Posebno mesto ima u prevenciji hipertenzije, ateroskleroze, infarkta, dijabetesa.

 

Opširnije: BELVIT H

 

BELVIT W

Belvit WBelvit W-AMINO - visoko-proteinski napitak za brzu i definisanu izgradnju mišićnog tkiva. Prvenstveno je namenjen sportistima i rekreativcima sa povećanom potrebom proteinskog unosa. Ne sadrži hemijske dodatke i nema nuspojava

Opširnije: BELVIT W

   

FEROLADA

Ferolada - JagodaFEROLADA - je kakao napitak sa ukusom čokolade ili jagode, i zahvaljujući bogatstvu dvovalentnog, heliranog gvožđa, veoma koristan u prevenciji svih vrsta anemija. Posebno značajnu ulogu ima pri krvarenju. Preporučuje se ženama u doba graviditeta i laktacije,deci svih uzrasta i rekonvalescentima.

Opširnije: FEROLADA